mandag 24. november 2008

Og så da...?

Ja så skummer jeg igjennom norske biblogger f.eks disse:
http://sarpsborg.wordpress.com/ Her har de jo lagt hele hjemmesiden sin på blogg. Synes den er morsom å lese og sikkert veldig grei å redigere... kanskje det er en ide for oss. Liker tanken på at bokomtaler er tilgjengelig på denne måten. Det kan jo være direktelinker til Deichmannske eller Trondheim Folkebibliotek.
Jeg skal lage en test på siden min.
http://plinius.wordpress.com/oppdragforedrag/h%c3%b8nefoss/
Her står det litt om bloggbegreper generelt, lur som huskelapp. Har bl.a. funnet ut at de fineste bloggene er redigert i Worldpress. De tillater tre kolonner i bredden og full sidebredde. Det liker jeg.
http://bibpop.wordpress.com/ og
http://drammenpopkult.wordpress.com/
og tenker på hva vi her i grisgrendte trøndelagsstrøk kan gjøre med våre nyerhvervede kunnskaper.... Litt igjen før vi blir så kule som Drammen...
Ellers har jeg blitt en ihuga bloggleser og liker kanskje det aller best, av ting jeg har ervervet denne høsten. Det hadde jeg aldri trodd.
Har noen få ting igjen før jeg er ved 23. men målet er å nå dit før jul.

3 kommentarer:

Liv sa...

Tenkte du ville skrive ... før Liv. Haha - nå er jeg ferdig!

Liv sa...

Så på Monty Python på you tube. For et dilemma!!

Vegard Krog Petersen sa...

Hei Anne! :-)

Pingback & trackback er fine greier. Nå ser jeg at du har skrevet om bloggen vår i Sarpsborg. Det er ikke vår offisielle hjemmeside, men kan klart fungere som det, om nødvendig... :-)

Det er veldig lett å oppdatere og legge inn nye innlegg. Det som er et herk er design og innholdet i sidestolpene (tar tid og knoting).

Gratulerer med gjennomført 23-ting kurs! :-) Det var slik vi i Sarpsborg ble lært opp i 2.0-verdenen også.

mvh Vegard Krog Petersen, Sarpsborg bibliotek